Cadeaus voor iedereen!

Nanostopper Member Voordeel

Wist je dat je de mogelijkheid hebt om shoptegoed te sparen terwijl je duurzaam bezig bent?

Alle vrienden of familieleden die Nanostopper Member worden via jouw unieke link, krijgen 20% korting op hun eerste aankoop.
En om jou te bedanken, krijg jij 500 Nano-points (= €5 shoptegoed) na de eerste aankoop van jouw vriendin of familielid! Waar wacht je nog op?

Terms & Conditions

Om in aanmerking te komen voor een promotiecode moet de doorverwezen persoon (I) een nieuwe klant zijn, (II) een doorverwijslink gebruiken om de promotiecode te verkrijgen en (III) een aankoop doen op www.nanostopper.com voor een bedrag dat hoger is dan het minimumbedrag dat is gespecificeerd in de doorverwijsaanbieding voordat de promotiecode vervalt.

Doorverwijzende klanten ontvangen een doorverwijzingstegoed op hun www.nanostopper.com account nadat de doorverwijzing is bevestigd en het doorverwijzingstegoed is goedgekeurd door een medewerker van de klantenservice van Nanostopper.

Klanten mogen maximaal twee personen per huishouden doorverwijzen. Doorverwezen klanten kunnen slechts één doorverwijzingstegoed verdienen per doorverwezen persoon. In het geval dat een doorverwezen persoon een gekocht artikel retourneert en hun levenslange orderwaarde daalt onder het minimum aankoopbedrag, zal het doorverwijzingskrediet toegekend aan de doorverwezen klant worden teruggetrokken. Klanten mogen niemand doorverwijzen die een bestaande www.nanostopper.com account heeft onder een alternatief e-mailadres.

Misbruik van deze aanbieding, zoals door ons naar eigen goeddunken bepaald, kan resulteren in het intrekken van het doorverwijzingstegoed van de doorverwezen klant en de promotiecode van de doorverwezen persoon, alsmede de onmogelijkheid voor beide partijen om deel te nemen aan deze of toekomstige promoties.

Referral tegoed kan niet worden toegepast op eerdere aankopen, en is niet inwisselbaar voor geld. Dit verwijzingsprogramma kan naar eigen goeddunken op elk moment zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd of beëindigd.

Referral krediet kan alleen worden gebruikt op bestellingen van meer dan €100.