Standaard verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, worden dezelfde dag verzonden. Doorgaans is het de volgende dag geleverd. Het lukt ons echter niet altijd om dit na te komen. Soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. 

Verzendkosten

Binnen Nederland & België

GRATIS voor bestellingen vanaf EUR 20 of voor producten waarbij de optie gratis verzending kan worden geselecteerd in de winkelwagen.

Wij leveren binnen Nederland & België alle producten gratis thuis met DHL pakketservice of PostNL-brievenbuspakket als het orderbedrag meer dan 20 euro bedraagt. 

Voor bestellingen onder EUR 20 rekenen wij EUR 3,95 verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of een pakketbezorger van DHL, met DHL express. We zoeken altijd naar de snelste en beste methode van verzending. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.

Daarnaast kan worden gekozen voor avond levering voor de volgende dag. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet altijd garanderen in verband met Covid en feestdagen. 

Buiten Nederland & België

• Voor bestellingen naar het buitenland worden op basis van gewicht en volume de verzendkosten berekend bij het afreken.


Retouren

U heeft altijd recht om het product binnen 14 dagen na aankoop te retourneren.* 

De verzendkosten die zijn betaald voor het ontvangen van het pakket betalen wij uiteraard terug, de retourkosten belasten wij wel door! Met uitsluiting van kosten gemaakt bij bezorg-acties.

Meld je retour aan via de email retour@nanostopper.com

Bereid je product voor op de terugreis:

• Pak het goed en stevig in. Gebruik het liefst de originele verpakking. Op die manier is de kans op beschadigingen zo klein mogelijk en kunnen we er misschien nog iemand anders mee blij maken. Heb je de originele verpakking niet meer in huis? Geen probleem, we bekijken de staat van je teruggestuurde product en bepalen aan de hand daarvan wat de waardevermindering is;

• Verzend de verpakking in een stevige doos die je goed afsluit.

• Verwijder waar nodig je data en account.

Print je verzendlabel uit of schrijf het antwoord- en retournummer op de doos. Die vind je in de mail die wij je hebben gestuurd. 

Stuur het pakketje terug via:

• een DHL-punt bij jou in de buurt;
• een brievenbus als het pakketje klein genoeg is
• of geef het mee aan een DHL bezorger die een pakket komt afleveren.

Wij streven ernaar om het tegoed bedrag binnen 3 werkdagen naar je over te maken na retourontvangst. 

*Kortingen, acties en/of aanbiedingen geven geen garantie op het volledig retour storten van het aankoop bedrag. Als een bedrag is overgemaakt ten behoeve van een actie kan dat bedrag niet retour worden overgemaakt in zijn volledigheid.