Wij maken Nanostopper®

Dit doen wij met een flinke dosis ervaring op het gebied van vacuüm bewaaroplossingen. 

Jarenlang werkten wij bij wereldmarktleiders, gespecialiseerd in luchtdruktechniek. Met dit specialisme verenigen wij ons nu bij Airtender®

Met elkaar ontwikkelden wij onder andere de superieure Nanostopper®, die wij met trots op Nederlandse bodem produceren.

Samen maken we de wereld beter

Voedselverspilling, het onnodig gebruiken van plastic en een overvloed aan verpakkingsmateriaal voor voedsel en drank. Samen vormen ze een steeds groter probleem voor mens en milieu.


Wij hebben daarvoor een slimme oplossing bedacht: de Nanostopper®. Eén product dat gebruikt kan worden voor ongekend veel vacuümtoepassingen.


Voorkom met Nanostopper® voedsel- en verpakkingsverspilling door alle soorten flessen en potten onder vacuüm af te sluiten.     

Nanostopper®... by Airtender®

Niet zo lang geleden besloten we onze kennis en interesses te bundelen om een revolutionair product te ontwikkelen: de Airtender®. Dit apparaat maakt gebruik van zowel luchtdruk en vacuüm, om zowel voedsel te kunnen bewaren als de meest heerlijke creaties te kunnen bereiden. Meer weten over Airtender®? Kijk dan op de Airtender® productpagina

Vanuit onze thuisbasis in Zoetermeer begonnen we met een blanco vel papier en werkten we aan alle aspecten van het Airtender® concept: de techniek, de vormgeving, het gebruik, de verpakking, enzovoorts. Maar... wat heeft de Nanostopper® dan te maken met de Airtender®?  

Oorspronkelijk is de Nanostopper® bedacht als accessoire voor de Airtender®. Maar al snel realiseerden we ons dat deze unieke vacuümstopper veel meer potentie in zich heeft!

Werken aan... & mèt de toekomst

We zijn trots dat we met Nanostopper® bijdragen aan een betere toekomst, iets dat we verder versterken door onze betrokkenheid in het onderwijs. 

Op alle niveaus werken we samen met allerlei onderwijsinstellingen om onze aandacht voor duurzaamheid aan de volgende generaties over te brengen. En om samen met deze studenten na te denken over nieuwe toepassingen en technieken. 

Wil je meer weten over onze betrokkenheid bij onderwijs?

Neem contact met ons op

Kies ook voor langer genieten, duurzaam bewaren & gemak

Kijk in onze shop welke set het beste bij jou past en je kunt meteen beginnen met slim en duurzaam bewaren!

Koop hier Nanostopper®