MAXIMUM TASTE
MINIMUM WASTE

De mensen

Wij maken Nanostopper. Dit doen wij met een flinke dosis kennis en ervaring op het gebied van vacuüm bewaaroplossingen.

Jarenlang werkten wij bij wereldmarktleiders op het gebied van luchtdruktechniek. Met dit specialisme hebben wij ons verenigd bij Airtender. Met onder meer de Nanostopper als revolutionair resultaat.

Het product

De Nanostopper is multifunctioneel en kan worden gebruikt om zowel wijnflessen als conservenpotten te vacumeren. Toch staat niet alleen de werking en het gebruik van de Nanostopper in het teken van minder verspilling.

De Nanostopper is namelijk gemaakt van duurzame en veilige materialen. Daarnaast zijn onze producten en verpakkingen gemaakt van materialen die gerecycled zijn, of van duurzame herkomst.

De productie

De Nanostopper wordt in Nederland geproduceerd met de meest geavanceerde en energie-efficiënte productiemiddelen.

Zo draaien bijvoorbeeld de machines deels op zonne-energie en wordt de restwarmte gebruikt voor de verwarming van de fabriek.


Dat betekent dat we hard op weg zijn om volledig C02 neutraal te produceren!

Sociale werkplaats

Verantwoord ondernemen omvat volgens ons zowel aandacht voor mens als milieu. Daarom vindt niet alleen productie maar ook de assemblage en het verpakken van onze producten plaats in Nederland.

We werken hiervoor samen met sociale werkplaatsen. Zo zorgen we ervoor dat voor veel mensen de afstand tot de arbeidsmarkt verkleind wordt.

Meer te weten komen?

Wil jij meer te weten komen over onze producten of over het Airtender Team? Klik hier om contact met ons op te nemen en wij vertellen je graag nog meer!

Contact