Reviews

Based on 31 reviews
84%
(26)
16%
(5)
0%
(0)
0%
(0)
0%
(0)
P
Airtender
Patrick
Geweldig

Inmiddels al een tijdje de Airtender staan en echt een leuk apparaat. Belucht er lekker wijnen mee en makkelijk vacummeren erna!

Prima

Doet wat het moet doen!

Prima product.

Werkt prima.
Alleen vraag ik me af hoe je roestvorming voorkomt op het deksel waarin je een opening maakte.

NAno stop

top product

Mooi en nuttig product

Ik heb de nanostopper en de extra set stoppers pas enkele weken in huis en uiteraard direct uitgeprobeerd. Het werkt perfect. Nu blijft alles verder en hoef ik niets meer weg te gooien. Op deze manier betaalt de nanostopper zichzelf terug. Ook het verzenden naar het buitenland is met alle mogelijke service geregeld. Dank hiervoor.

Super deze nanostopper

Ik gooide vaak iets weg. Met deze nanostopper wordt dit verleden tijd. Ik heb dus direct een aanvullende set met stoppers besteld. Erg blij mee

Fantastisch product

Ik gebruik dit sinds kort op alle potten die ik overhoud, wat veel meer is dan ik had gedacht. Handig voor alle restjes, bewaren van kruiden en geopende flessen wijn!

Ideale pluggen/stoppers

Ik heb bij de starters kit meteen extra stoppers besteld.
Deze kleine plugjes werken perfect en handig om bij de hand te hebben.

Mooi product.

Nog niet.!

Ideaal geval/ding

Hoe moet je het noemen?
In ieder geval ideaal. Ik had de set aangeschaft omdat er wel eens een pot saus of appelmoes voor de helft overblijft en wilde wel eens kijken of dit zou helpen om wat minder potten te kopen en op te eten wat er gekocht is.
Echt wel. Het is even een kleine slag, plug erin, vacuümpompje (heb twee verschillende en ze werken alle twee) zijn werk laten doen en klaar.
Niet te veel lucht eruit pompen, maar de appelmoes blijft tenminste fris en kan langer bewaard worden.

Handig!

Erg handig, hoef nu bijna niks meer weg te gooien.

Fantastisch

Fantastisch! Die Nanostopper
Het werkt goed, ik ben tevreden. Ik hoop dat het apparaatje een lang leven heeft....ik zal zekerlijk weer stoppers bestellen op een later stadium.

Praktisch!

Product is even wennen, maar werkt perfect! Je kan het voor veel meer dingen gebruiken dan je denkt, wat het erg praktisch maakt. Fijn en Milieuvriendelijk!

topproduct!

super handig en werkt echt perfect! top ook hoe milieu bewust het is!

Echt super handig!

Echt super handig! We hebben het getest met een restjes wijn en was nog heerlijk vers.
Ook in potten chips geprobeerd en dit was na een week echt nog krakend vers! Nu alleen nog wat potten sparen om zo meer luchtdicht te kunnen bewaren 😉

Makkelijk pompje

Lekker makkelijk pompje, werkt ook goed bij de bakjes van de AH.

Werkt goed!

Werkt goed en makkelijk

Toppie

Onze oude vacuümpomp was kapot, deze bevalt uitstekend!

Handig dat je de draaidop vd wijn er terug op kan draaien!

Goede aanbieding!

Mooi product

Mooi product. Foto’s kloppen niet helemaal. Er zit niet standaard een gratis pompje bij. Die moet je zelf nog selecteren.

Super door de eenvoud

in tegenstelling tot de dure vacuvin potten neemt dit product weinig ruimte in en doet hetzelfde

Beste aankoop van 2021

Echt zo fijn dat alles vers blijft. Makkelijk te hanteren en hup je fles is dicht. Echt super blij en ook nog eens een geweldige vriendelijke service.

Even wennen maar heel handig

Moest even wennen aan het maken van de gaten in de deksels, maar het gaat erg makkelijk. Heel handig dat je verschillende pompjes kunt gebruiken. Wij hebben er twee en het werkt met beide erg goed. Het blijft allemaal goed vacuüm. Wij zijn er erg blij mee.

Wat een mooie oplossing!

En het gat in het deksel is ook nog eens perfect voor een waterslot bij het fermenteren :)

Fantastisch! Die Nanostopper

Het werkt goed, ik ben tevreden. Ik hoop dat het apparaatje een lang leven heeft....ik zal zekerlijk weer stoppers bestellen op een later stadium.

Dit product is geweldig!

Ik ben helemaal fan van dit product. Geniaal hoe ze dit systeem in zo'n compact apparaat hebben gekregen. Zolang je je kruiden, crackers, koekjes, muesli, sausje enz. enz. maar in een pot stopt met een metalen deksel kun je dit product gebruiken. Het blijft gewoon heel veel langer houdbaar, doordat de zuurstof eruit gaat. En zuurstof zorgt juist voor bederf. Je hoeft geen dure apparaten en bakjes te kopen, alleen dit kleine en voordelige product. Als je twijfelt; ik zeg: doen. Hier ga je geen spijt van krijgen! En oja, de service van Nanostopper is ook top, dus als er wat is dan helpen ze je daar met plezier.