Snelle gemarineerde kipfilet

Maak zelf een super snelle gemarineerde kipfilet met dit eenvoudige recept. Heerlijk op smaak en binnen een paar minuten klaar. Lees snel ons recept!

Gemarineerde kipfilet in 15 minuten

Vol van smaak en waanzinnig lekker: gemarineerde kipfilet. Normaal gesproken wil je een kipfilet een paar uur tot een dag in laten trekken, zodat de kip volledig de marinade opneemt. Dankzij de Nanostopper set voor Potten is dat nu verleden tijd. Je bereikt hiermee binnen 15 minuten het gewenste resultaat!

 

Snel gemarineerde kip voor wok

 

Ingrediënten voor 4 personen

 

Ook lekker met een vleesvervanger!

Ben je vegetariër? Dan kan je de kipfilet gemakkelijk vervangen voor heel veel lekkere opties. Zo proberen niet alle vleesvervanger merken de smaak van kipfilet na te bootsen, maar hebben ze hun eigen identieke smaak ontwikkeld.

Is de smaak niet naar wens? Vervang dan de kipfilet voor bijvoorbeeld tofu, tempeh, seitan of jackfruit. Ook deze kun je nog heerlijk marineren als extra smaakmaker!

 

Quick marinate in every jar

  

Bereiding

  1. Zorg voor een mooie glazen pot. Bijvoorbeeld een oude pot voor jam of pastasaus en maak deze schoon. Perforeer de pot met de Lid Punch.
  2. Snijd de kipfilet in stukjes. 
  3. Voeg de ingrediënten toe aan het potje. 
  4. Houd je van wat meer bite in je kipfilet? Voeg voor een meer intensere smaak de sambal toe.
  5. Plaats de Nanostopper in het gaatje en en vacumeer de pot. 
  6. Zet vervolgens de kipfilet 15/20 minuten in de ijskast.
  7. Bak de kipfilet heerlijk goudbruin in een wokpan en geniet ervan! 

 

Experimenteer met verschillende gerechten

Of je nu een last minute barbecue op de planning hebt staan of nog even snel de restjes kip, vlees of tofu van gisteren extra op smaak wilt brengen: Met de Nanostopper set voor Potten kan je alles snel marineren! Vervolgens kan je het gemakkelijk portioneren en bewaren. Handig voor als je een keertje geen zin hebt om te koken!

 

Tover iedere soort conservenpot om met Nanostopper

De Nanostopper lid punch tovert iedere luchtdicht afsluitbare pot om tot vacuümbak, voor bewaren, marineren en infuseren. Speciale, dure ventielbakken kopen is verleden tijd met Nanostopper.

Met de meegeleverde handpomp adapter kunnen potjes met ieder willekeurig vacuümpompje worden gevacumeerd. 

Vacuümset voor
Potten & Flessen

€29,95